Me autamme löytämään oikean tekijän

töitäsuomesta.fi -sivusto kehittyy ja tarjoamme jatkossa enemmän palveluita myös rekrytoinnin tueksi.

Työpaikan ilmoittaminen hakuun töitäsuomesta.fi-sivustolle
(ensin tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi)


Ohje rekisteröitymiseen ja työpaikkailmoituksen julkaisuun >>

Saat myös apua työpaikkailmoituksen tekoon asiantuntijoilta - ota yhteyttä (palvelu on tällä hetkellä maksuton): Kati Kuula, 045 112 9173, kati.kuula@toitasuomesta.fi


Jotta työntekijän löytäminen ja rekrytointi olisi mahdollisimman luotettavaa ja tuloksellista sekä Sinulle että työnhakijalle, panosta työpaikkailmoituksen tekemiseen. Täytä hakuilmoituksen kohdat huolella ja kuvaa selkeästi työtehtävä.
Sivuston ilmoitettuja työpaikkoja voi selata kaikki sivustolla vierailevat, joten se on työnantajalle samalla mahdollisuus esittäytyä työnhakijoille. Hyvä ilmoitus on hyvää markkinointia. Ilmoitetut työpaikat näyttävät tältä Avoimet työpaikat -listauksessa.

Etsi tekijöitä, jotka ovat ilmoittautuneet korona-avuksi tai työnhakijoiksi

Nähdäksesi työnhakijan tai hätäavun tarjoajan tarkemmat tiedot, tulee sinun rekisteröityä palveluun. Ilman rekisteröintiä, voit selata paikkakuntia, joilla hakijoita on. Tarkempi hakutoiminto on työnantajille/yrittäjille eli muista täyttää käyttäjätietojesi "Työnantaja"-kohta. Mikäli olet yksityinen henkilö ja haet apua tai työntekijää, ota meihin yhteyttä!

Jos tarvitset hätäapua naapuriavun muodossa, tässä hyvä ohjeistus talkootyöhön. Tutustu myös palvelun käyttöehtoihin rekisteröityessäsi. Muistathan, että sairaana et voi oleskella samassa tilassa tai olla muuten läheisessä kontaktissa tuuraajan, lomittajan tai vapaaehtoisen auttajan kanssa. Laadi kirjallinen/videoitu ohjeistus ennakkoon avuntarjoajalle.

Ilmoita työpaikka hakuun TE-toimistossa  

TE-palveluiden palvelut työnantaja ja yrittäjäasiakkaille auttavat myös rekrytoinnissa ja työntekijän haussa. Paikan voi laittaa esimerkiksi "hiljaiseen hakuun" eli ei julkiseen hakuun.Ota yhteyttä paikallisiin palveluihin


Lisäksi kannattaa tehdä aktiivista yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa, esimerkiksi työssäoppimisjaksojen järjestämisessä. Moni yrittäjä on löytänyt työntekijänsä omista työharjoittelijoista. Paikalliset työllisyyspoliittiset hankkeet voivat tarjota avullasi polkuja työelämään paikallisille työnhakijoille. Usein käytettävissä on tällöin palkkatuki palkkaamisen tukena. Myös muut TE-palveluiden tukitoimet voivat olla avuksi, katso Tukea työllistämiseen -vinkit.

 

 

TOP