Tukea työllistämiseen ja rekrytointiin

Me Töitä Suomesta -palvelussa autamme Sinua löytämään työntekijöitä ja onnistumaan työnantajana toimimisessa. Rekrytoinnin ja palkkaamisen tueksi on olemassa erilaisia palveluita.

Tässä katsaus Töitä Suomesta Oy:n rekrytointipalveluihin sekä työttömien työnhakijoiden palkkaamista tukeviin TE- ja työllisyyspalveluihin, henkilöstövuokraukseen ja kevytyrittäjien palkkaamiseen. Töitä Suomesta Oy:ssä voimme esimerkiksi hoitaa rekrytoinnin eri vaiheet tai koko rekrytoinnin puolestasi. TE-palvelut voivat olla yhdistettävissä tarjoamiimme palveluihin (kuten esimerkiksi työntekijän palkkatuki, RekryKoulutus). 

Jos olet kiinnostunut palkkaamaan tai tarjoamaan harjoittelupaikan Euroopan maista tulevalla työntekijälle, Sinua auttaa EURES-palvelut.  Töitä Suomesta Oy voi olla yhteystaho myös EU-rekrytoinnissa (eli hoidamme rekrytoinnin puolestasi). 

Palvelumme räätälöidään tarpeen mukaan. Pyydä tarjousta!

Suorahaku

Sinä tarvitset henkilön – me etsimme hänet puolestasi.

Ilmoitushaku

Teemme hakuilmoituksen ja etsimme tarvitsemasi ammattilaisen.

Haastattelut

Tarvitsetko apua työnhakijoiden haastatteluun - olemme apunasi.

Ulkomaisen työvoiman palvelut

Tarvitsetko apua esimerkiksi työlupien kanssa. Autamme mielellämme.

Työnantajuuden kehittäminen

Monipuolissa palveluissamme valmennamme henkilöstöäsi, pidämme sinulle rekrytointikoulutuksia, autamme ymmärtämään ja kehittämään työnantajamielikuvaanne

Työnantajaesittelyt

Tarvitsetko kuvauksen yrityksestäsi käytettäväksi esimerkiksi kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa? Laadimme sen kanssasi.

Luottamusjohtajahaku

Kaipaatko yrityksesi tai yhdistyksesi hallitukseen uusia näkemyksiä? Etsimme sopivan henkilön puolestasi.

Yhteystiedot

Marko Mäki-Hakola, 040 502 6810
Riikka Koskinen, 050 354 5028
Kati Kuula, 045 112 9173
etunimi.sukunimi@toitasuomesta.fi

Joustavuutta ja apua rekrytointiin:

Henkilöstövuokraus ja kevytyrittäjyys

Henkilöstövuokraus on varteenotettava vaihtoehto. Sitä käytetään yleensä esimerkiksi yllättävien kiireellisten työntekijätarpeiden, lomasijaisuuksien tai vaikka kasvavien yritysten työntekijöiden hankkimiseen, sillä henkilöstövuokrauksen kautta on mahdollista saada avuksi työvoimaa tarpeen mukaan. Myös uudelle yritykselle henkilöstövuokraus on hyvä mahdollisuus, sillä henkilöstövuokrauksen avulla voi pienentää uuden työntekijän palkkaamiseen liittyviä riskitekijöitä. Hyvän tekijän voi lopulta palkata pysyvästi omille palkkalistoille tilanteen salliessa.

Henkilöstövuokrausyritykset tekevät alussa kartoituksen tarpeistasi, jotta he osaavat rekrytoida oikeanlaiset tekijät. Yrittäjä tekee sopimuksen henkilöstövuokrausyrityksen kanssa, jossa sovitaan mm henkilöstövuokrausyrityksen korvaus, työntekijöiden majoitus ja ruokailupuitteet, työvaateasiat sekä muut sopimuspoliittiset asiat. Työntekijät ovat työsuhteessa henkilöstövuokrausyritykseen, joka hoitaa kaiken palkanmaksun sekä muut lakisääteiset työnantajavelvoitteet. Suosittelemme käyttämään Henkilöstöpalveluyritysten liittoon kuuluvia yrityksiä, jotka löytyvät HPL:n verkkosivuilta. 

Kevytyrittäjyys on helppo ja joustava tapa työllistää ja työllistyä. Kevytyrittäjät eli laskutusyrittäjät yrittäjästatuksella toimivia henkilöitä, jotka laskuttavat työpanoksestaan. Yrityksen työllistäessä kevytyrittäjän, saavat molemmat tahot hyödyn, sillä välilliset työnantajakulut jäävät pois. Kevytyrittäjä maksaa itse omat vakuutus- ja eläkemaksut, jolloin maatilalle jää maksettavaksi vain työn osuus. Kevytyrittäjyyspalvelut tarjoavat kevytyrittäjille alustan, jossa toimia ja laskuttaa ja maatilayrittäjille poolin, josta löytää oikeanlaiset tekijät. Jos samasta palvelusta työllistää useamman tekijän, on osalla mahdollisuus yhteen koontilaskuun, mikä vähentää työtä vastaanottavan yrittäjän hallintotyötä.

Kevytyrittäjyys - yhteistyökumppanimme FREE.fi

Henkilöstövuokraus

TOP