Tunnemme maaseudun työt ja tekijät

TOIMINTAMME

Tarjoamme palveluita, jotka tukevat maaseudun yrittäjiä työvoima-asioissa. Palvelut-sivulla pääset tutustumaan, miten voimme auttaa ja missä asioissa voimme parhaiten jakaa ammattitaitoamme osaavan henkilöstön varmistamisessa.

Töitä Suomesta Oy:n ja MTK:n MY-kausi -hanke antaa tietoa, työkaluja, neuvontaa ja ohjausta kausityöasioissa maaseudun yrityksille.

TAUSTAA

Maaseutu on monen yrittäjän ja työntekijän haaveissa. Järjestöt MTK, Suomen Kylät ja ProAgria Keskusten Liitto havahtuivat vuonna 2018 siihen, ettei kukaan ole ottanut maaseudun työllistämistä omakseen. Ajatus yhteisestä yhtiöstä syntyi.

Koronakriisi loi nopean tarpeen, kausityövoimapula vyöryi mediasta kaikkien tietoon. Ratkaisijoita kaivattiin ja Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy syntyi. Yhtiö etsi tuhansia poikkeustekijöitä kotimaasta ja lennätti tuhansia tekijöitä ulkomailta.

Paikka maaseudun työvoima-asioiden ratkaisijana oli ansaittu. Yhtiön halu auttaa maaseutua tulevaisuudessa on suuri. Yritykset menestyvät ja työntekijät löytävät työpaikkansa.

Ehkä entistä useampi suomalainen onnistuu toteuttamaan unelmansa ja työllistyy suomalaisella maaseudulla. Maaseudulla on mahdollisuus hyvään elämään.

Haluamme toteuttaa unelmat työstä ja hyvästä elämästä sekä mahdollistaa maaseudun kestävän kasvun.

Miksi Töitä Suomesta Oy?

  • 100 % suomalainen yritys

  • Syntynyt aidosta halusta auttaa maaseutua säilyttämään elinvoimaisuutensa

  • Reilu, luotettava ja ammattitaitoinen

  • Aktiivinen viranomaisyhteistyö

  • Hakijakokemuksen huomioiminen  

Henkilöstö

Toimitusjohtaja
Riikka Koskinen

Service Manager
Eva Babenko

Projektipäällikkö MY-kausi -hanke
Kati Kuula

Työvoimaneuvoja MY-kausi -hanke
Natalia Tatti

Yhteistyökumppanit

TOP