Työnantajalle - Osaajaa tarvitsevalleTöitä Suomesta Oy auttaa maaseudun työnantajia ja työntekijöitä
löytämään toisensa tuoden siten lisää elinvoimaisuutta koko Suomeen.

Olemassaolomme syy ja palveluidemme lähtökohta on se, että työ ja tekijä löytävät toisensa. Olemme luoneet kolme valmista palvelua, jotka auttavat tämän tavoitteen saavuttamisessa. Kaikkiin näihin palveluihimme kuuluu yhden tämän hetken parhaimpien rekrytointijärjestelmien, Teamtailorin, hyödyntäminen.

Pestuu on palvelu, jossa yhdessä etenemme etsien osaajaa. Joku voisi käyttää palvelustamme sanaa rekrytointiprosessi, mutta jos suomen kielessä saa saman asian ilmaistua lyhyesti ja ytimekkääksi kuudella kirjaimella, miksi emme tätä termiä käyttäisi? Pestuussa kokonaisuus rakennetaan aina todellisen tarpeen mukaisesti. Joskus olemme mukana koko matkan, joskus vain osan matkaa.

Osuma ja Aitta ovat ilmoittamiseen ja järjestelmään pohjautuvat palvelut, joiden avulla pystymme parantamaan osaajien löytymistä, mutta emme osallistu henkilökohtaisena palveluna hakijoiden etsimiseen ja kartoittamiseen. Osuma on palvelu kohdennettuun osaajatarpeeseen, Aitta taas on suunniteltu avoimien hakemusten hallinnointiin.

Napauta alla olevia kuvakkeita ja pääset tutustumaan palveluihimme paremmin!

 

 

 

Pssst..! Etkö löytänyt juuri sitä, mitä olit etsimässä?

Jos kyseessä on mikä tahansa työntekijöihin tai työnantajuuden kehittämiseen liittyvä tarve, olemme aika varmoja siitä, että voimme auttaa. Ja jos niin käsittämättömän hullunkurisesti kävisi, että toteutus ei meiltä luonnistuisi, niin ainakin osaamme neuvoa, mistä apua löytää. Kannattaa siis rohkeasti olla yhteydessä!

Kausityövoimahanke

TOP