Ajankohtaista

Info turvallisesta rekrytoinnista 18.5.

Tervetuloa Turvallinen rekrytointi -infotilaisuuteen 18.5. klo 10.00. Tilaisuudessa käydään läpi turvallisen rekrytoinnin tarkistuslistaa: Turvallisen rekrytoinnin tarkistuslista 2022. Pääset liittymään infotilaisuuteen tällä linkillä (Teams). Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella. 

Yhteistyössä:

REKRY-podcast

Yhteistyössä ProArgia Etelä-Savon Vastuullisuudesta kasvua ja kannattavuutta -hankkeen kanssa pureuduimme rekrytointiin podcastin muodossa. Pilkoimme tämän suuren aiheen helposti kuunneltaviksi vajaan kymmenen minuutin jaksoiksi.

rekry-podcast

 

Turvallisen rekrytoinnin tarkistuslista

Mitä työnantajan tulee muistaa ulkomaisen työvoiman rekrytoinnissa ja perehdyttämisessä? Mitkä ovat työntekijöiden hyväksikäytön tunnusmerkit ja mitä pitää tehdä, jos ongelmia ilmenee? Näihin kysymyksiin maatalous- ja puutarha-alan työnantajat saavat vastauksia tuoreen tarkistuslistan avulla.

Tarkistuslista on laadittu yhteistyössä Euroopan kriminaalipolitiikan instituutin HEUNIn ja maatalous- ja puutarha-alan toimialajärjestöistä koostuvan turvallisen rekrytoinnin toimialatyöryhmän kanssa. 

Luokittelemattomat

Turvallisen rekrytoinnin tarkistuslista työnantajille on julkaistu

Maatalous- ja puutarha-alan työnantajille laadittu tarkistuslista antaa konkreettisia keinoja työntekijöiden hyväksikäytön kitkemiseksi. Mitä työnantajan tulee muistaa, ulkomaisen työvoiman rekrytoinnissa ja perehdyttämisessä? Mitkä ovat työntekijöiden hyväksikäytön