Töitä Suomesta Oy

Oletko tekijää tai työtä vailla? Olemme maaseudun tarpeisiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, jonka palvelut painottuvat rekrytointeihin.

Suomen maaseutu on työtehtäviä pullollaan. Oli kyse sitten johtajasta tai apukäsistä tuottavaan työhön, olemme valmiina laittamaan ammattitaitomme peliin ja auttamaan oikein henkilöiden löytämisessä. Toimintamme ei rajoitu vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Kielitaitoinen tiimimme puhuu suomea, ruotsia, englantia, venäjää ja ukrainaa, joten myös kansainväliset rekrymarkkinat ovat hyppysissämme. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt rekrytointipalvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Yrityksemme ydintehtävä on auttaa suomalaisia yrityksiä tuottamaan suomalaisia tuotteita ja palveluita. Asiakkaamme tarvitsevat työntekijöitä toteuttamaan omaa toimintaansa ja tässä kohtaa me olemme avuksi. Avainlippu-tunnus on osoitus siitä, että yrityksemme juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. 

Avainlippu

Olemassaolomme tarkoitus on auttaa maaseudun työnantajia ja työntekijöitä löytämään toisensa ja näin olla mukana ylläpitämässä maaseudun elinvoimaisuutta. Haluamme, että maaseutu on hyvä paikka elää ja yrittää, nyt ja tulevaisuudessa.

TYÖNANTAJA

Olemme maaseudun tunteva, helposti lähestyttävä kumppani, joka tarjoaa ammattitaitoaan maaseudun yrittäjien avuksi. Kun me autamme henkilöstön löytymisessä, voivat asiakkaamme keskittyä täysillä omaan toimintaansa.

TYÖNHAKIJA


Työnhakijoille suunnatulla sivulla pääset tutustumaan avoimiin työpaikkoihin, voit verkostoitua kanssamme, jolloin kuulet ensimmäisenä avoimista työpaikoista ja saat vinkkejä työnhakuun.

Henkilöstö-
palvelut

Yrittäjä, tarvitsetko laadukkaan työpaikkailmoituksen, tietosuojaturvallisen paikan yrityksen avoimille hakemuksille, apua työhaastatteluihin, tai videotyöhaastatteluihin tai etsiikö organisaationne uusia luottamushenkilöitä? Me autamme!

Työ ja elämä maaseudulla

Kerromme maaseudun mahdollisuuksista ja asiakkaidemme työpaikoista Urasivuillamme. Kutsumme maaseudun osaajat verkostoitumaan kanssamme - näin olemme jo tuttuja, kun rekrytointi käynnistyy eli paina Urasivuilla Connect!

Kausityövoima-
hanke

Työkaluja ja neuvontaa rekrytointiin. Tilaesittelyjä, työpaikkoja ja tietoa kausitöistä. Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja opastamme työnantajana toimimisessa, tarjoten esimerkiksi materiaalia perehdyttämiseen. Hankkeen rahoittaa Manner–Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

TOP